Voor de generaties van nu en morgen!

Jonge brein onderzoekfonds Limburg steunt kinderen en jongeren met neurologische en psychische klachten en hun familie. Het fonds richt zich op taboe- en stigmadoorbreking en wetenschappelijk onderzoek van de vakgroep Neurologie en Psychiatrie & Neuropsychologie van het Maastricht UMC+. Daarnaast helpt het fonds @ease, een inloophuis voor jongeren in Heerlen en Maastricht, waar ze gratis en anoniem terecht kunnen voor een luisterend oor.

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
De drie Rotaryclubs van Maastricht fietsen, rennen of lopen zaterdag 23 september om aandacht te vragen voor jongeren met psychische klachten. Help je mee? Je kunt de fietsers, hardlopers en wandelaars een steuntje in de rug geven d.m.v. een donatie. De opbrengst gaat naar @ease Maastricht, een inloophuis waar jongeren gratis en anoniem terecht kunnen voor een luisterend oor. @ease is er voor alle kinderen vanaf 12 jaar die in vertrouwen willen praten. Liefdesverdriet, eenzaamheid, scheiding, studiestress, schulden, game-, drank- of drugsverslagving, eetproblemen, somberheid of depressie… hoe groot of klein je probleem ook is, bij @ease kun je erover praten. Alles is bespreekbaar. En niks is raar. Keep up the good work... het is zo noodzakelijk in deze verwarrende, onzekere tijd! Samen kunnen we het verschil maken! 
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle

Anoniem

26-09-2023 | 11:39 Aan: Steun inloophuis @ease Maastricht